Miben segíthet a blue monster design?

Szolgáltatások

Részletes információk az általunk kínált szolgáltatásokról.

Mobilbarát Weboldalkészítés

Reszponzív megjelenés, hogy a weboldalad bármilyen eszközről megtekinthető legyen.

Bővebben

Ha a mai világban egy weboldal nem mobilbarát, azzal potenciális látogatóinak több, mint felétől válik meg. 2018-ban a globális internetforgalom 52%-a mobileszközökről származott, ez a jövőben előreláthatólag csak növekedni fog.

Weboldal karbantartás

Teljeskörű karbantartás, napi biztonsági mentés, hogy weboldalad kifogástalanul működhessen.

Bővebben

Egy modern és stílusos weboldal birtoklása közel sem elegendő. Hogy egy weboldal releváns maradjon, rendszeresen át kell vizsgálni hibák után, frissíteni az összetevőit és kezelni kell minden felmerülő problémát.

Webdesign

Egyedi és mutatós weboldal tervezése, ami garantáltan vonzani fogja célközönséged tekintetét.

Bővebben

Egy sikeres weboldalnak nem csak működőképes keretrendszerrel és technikával kell rendelkeznie, ugyanilyen, sőt néha ennél is fontosabb az oldal stílusos megjelenése. A webdesign többek között magában foglalja a grafikai elemek megtervezését, a felhasználói felület kényelmessé tételét.

h

Kiadványszerkesztés

Személyre szabott, szemkápráztató digitális és nyomtatott kiadványok tervezése.

Bővebben

A fizikai térben való megjelenés elengedhetetlen eszközei a mutatós, nyomdaképes kiadványok. Egy jól szerkeszett kiadvánnyal felkelthetjük a potenciális ügyfelek figyelmét, olyanokét is, akik ritkán vagy egyáltalán nem élnek az internet adta lehetőségekkel, vagy egyszerűen csak nem ismerik weboldalunkat.

Weboldal átalakítás

Egyedi igényeid szerinti weboldalad átalakítás, felújítás, vagy akár teljes újratervezése.

Bővebben

A vállalatok megdöbbentően nagy része régi, elavult weboldalakkal operál. A létező, de régi vagy elavult weboldalak átalakításához potenciálisan nagy mértékű profitnövekedés társul – a felhasználók ugyanis sokkal szívesebben veszik igénybe egy weboldal szolgáltatásait, ha az működőképesen és stílusosan jeleníti meg azokat.

Logó készítés

Mutatós, feltűnő és egyedi, személyre szabott logók tervezése bármilyen céges profilhoz.

Bővebben

Az ideális logót látva az embernek rögtön eszébe jut az adott logó által jelképezett vállalat és az ahhoz társuló érzelmei, ezért a vállalat arcának is szokták nevezni. Egy mutatós, könnyen azonosítható logó csodákra lehet képes!

l

Arculattervezés

Hogy leendő ügyfeleid első ránézésre megjegyezzenek, és tudják Rólad van szó!

Bővebben

Egy vállalkozást az arculata tesz egyedivé. Ez a logó mellett magában foglal mindent, ami egyedivé teszi és megkülönbözteti a többi cégtől. A jól megtervezett arculat elengedhetetlen feltétele minden sikeres vállalkozásnak. Lehet bármilyen jó a termék vagy szolgáltatás, egy rosszul felépített arculat könnyen elűzi a legtöbb potenciális ügyfelet.

t

Tanácsadás

Szívesen segítek minden kérdéssel és designproblémával kapcsolatosan.

Bővebben

vágjunk bele most

Van egy jó ötleted?
Valósítsuk meg együtt!